Vieraina Laura Forsman, Viikki FOOD DESIGN FACTORYin vetäjä ja Vesa Nohteri, Toimitusjohtaja, Rento Innovations Oy
Ruuantuotannossa, sen jäljittämisessä ja innovaatiotoiminnassa tarvitaan rohkeita, uusia kohtaamisia sekä radikaaleja ideoita ruuan ja arvoketjun uudistamisessa. Miten luodaan linkkejä ruokajärjestelmäajattelun ja konkreettisten tuotteiden sekä palvelujen välille, joilla muutos tehdään? Miten terveellisempää ruokaa tuotetaan kestävämmällä tavalla? Miten siilot avataan ja luodaan aito halu luoda isompia ratkaisuja ja johdetaan murrosta tehokkaasti datalla? Olisiko ”RUOKATINDER” yksi vaihtoehto ? Kuuntele jakso, joka laittaa pohtimaan uusia mahdollisuuksia ruoka-alalla.
Elina Ali-Melkkilä on Direo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Direo on suomalainen yhteistyökumppani, joka auttaa organisaatioita uudistumiskyvyn rakentamisessa dialogin, reflektion ja oppimisen kautta. Tutustu lisää Direon lähestymistapaan kestävään muutokseen.
Tutustu siihen, miten edistän kestävää kasvua strategisen muutosjohtamisen kautta.
Tehtäväni on vahvistaa organisaation uudistumiskykyä dialogin, reflektion ja oppimisen kautta - luoden olosuhteet, joissa yritykset muuttavat muutoksen lähestymistapansa kestävän kasvun poluiksi.