Podcast Ep. 8: Ruokajärjestelmän murros ja tulevaisuuden näkymät ruoka-alalla – ”RuokaTinder” avuksi?

Elina Ali-Melkkilä
Vierrat:
Laura Forsman, head of Viikki FOOD DESIGN FACTORY and Vesa Nohteri, CEO, Rento Innovations Oy
June 29, 2023
Aika:
41
min

Vieraina Laura Forsman, Viikki FOOD DESIGN FACTORYin vetäjä ja Vesa Nohteri, Toimitusjohtaja, Rento Innovations Oy

Ruuantuotannossa,  sen jäljittämisessä ja  innovaatiotoiminnassa tarvitaan rohkeita, uusia kohtaamisia sekä radikaaleja ideoita ruuan ja arvoketjun uudistamisessa. Miten luodaan linkkejä ruokajärjestelmäajattelun ja konkreettisten tuotteiden sekä palvelujen välille, joilla muutos tehdään? Miten terveellisempää ruokaa tuotetaan kestävämmällä tavalla? Miten siilot avataan ja  luodaan aito halu luoda isompia ratkaisuja ja johdetaan murrosta tehokkaasti datalla?  Olisiko ”RUOKATINDER” yksi vaihtoehto ? Kuuntele jakso, joka laittaa pohtimaan uusia mahdollisuuksia ruoka-alalla.


Tietoa Elinasta

Elina Ali-Melkkilä on Direo Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Direo on suomalainen yhteistyökumppani, joka auttaa organisaatioita uudistumiskyvyn rakentamisessa dialogin, reflektion ja oppimisen kautta. Tutustu lisää Direon lähestymistapaan kestävään muutokseen.

MEdia

Podit, Blogit, Videot

Tutustu siihen, miten edistän kestävää kasvua strategisen muutosjohtamisen kautta.

Lue lisää
Rakennetaan silta kestävään liiketoimintaan

Tehtäväni on vahvistaa organisaation uudistumiskykyä dialogin, reflektion ja oppimisen kautta - luoden olosuhteet, joissa yritykset muuttavat muutoksen lähestymistapansa kestävän kasvun poluiksi.

Ota yhteyttä